Wilhelmina Druckerstraat 343

7311 TD Apeldoorn

  • € 275.000,- kosten koper
  • benedenwoning
  • appartement
  • 1986
  • bestaande bouw
  • 71 m2

Wilhelmina Druckerstraat 343, bent u op zoek naar een 3-kamer appartement nabij het centrum van Apeldoorn? Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex en is voorzien van een ruime achtertuin, eigen parkeerplaats (carport) en stenen berging. De woning is voorzien van een nette keuken in hoekopstelling, een tochtportaal bij de voordeur en 2 goede slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met vaste kastenwand.

Ideaal gelegen op loopafstand van de binnenstad, diverse voorzieningen/winkels, openbaar vervoer en NS-Station Apeldoorn.

Gebruiksoppervlakte wonen: circa 72 m2
Inhoud: circa 220 m3
Bouwjaar: 1986

INDELING

Begane grond: entree aan de voorzijde, binnenkomst in een prettig tochtportaal. Ruime woonkamer gelegen op het zuidwesten. Hierdoor betreft het een heerlijk lichte woonkamer. De nette open keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken kan er een eethoek gecreëerd worden (eventueel kan uiteraard de muur verwijderd worden om de keuken mogelijkheden aan te passen). Zeer praktische inpandige berging te bereiken vanuit de woonkamer (hier is tevens de C.V.-ketel opstelling alsmede wasmachine aansluiting). Hal aan de achterzijde met toegang tot 2 goed bemeten slaapkamers aan de achterzijde. 1 van deze slaapkamers is thans voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is inpandig gelegen en voorzien van inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat gelegen van de badkamer. Meterkast aan de achterzijde van de hal alsmede toegang tot de achtertuin op het noordoosten.

BIJZONDERHEDEN:

– 3-kamer appartement op loopafstand van centrum;
– Parkeren op eigen terrein (carport);
– Gelegen op begane grond met voor- en achtertuin;
– Voorzijde voorzien van een zonnescherm;

De VVE betreft een gezonde en actieve VVE. Momenteel zijn er ontwikkelingen binnen de VVE naar het verbeteren/vernieuwen van het glas en kozijnen (HR++) aan de straatzijde van het complex.

Actuele maandelijkse servicekosten bedragen € 175

Energielabel B, geldig tot en met 04-04-2034.

Aanvaarding in overleg, kan snel!

LET OP: verkoop namens erfgenamen waardoor er geen vragenlijst is ingevuld. VVE documentatie uiteraard beschikbaar. Niet-zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Bekijk deze woning ook op Funda:
Appartement te koop: Wilhelmina Druckerstraat 343 7311 TD Apeldoorn [funda]

Weten wat jouw woning waard is? Vraag een GRATIS waardebepaling aan op:
Contact – Van Laarhoven Makelaardij (vlmakelaardij.nl)

Wilhelmina Druckerstraat 343 te Apeldoorn, jouw nieuwe thuis?

Neem contact met ons op

Sorry, deze woning is verkocht onder voorbehoud. Het contactformulier is daarom hier niet beschikbaar.

© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.