Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Van Laarhoven Makelaardij

Onze Algemene Voorwaarden zijn op verzoek op te vragen.

Wij streven er naar om binnen 24 uur op dit verzoek te reageren.

 

Van Laarhoven Makelaardij streeft naar een goede en zorgvuldige samenwerking, samen komen we er uit.

Onze Algemene Voorwaarden zijn op verzoek op te vragen. Dit zijn de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM.
Hierin lees je welke rechten en plichten wij en uzelf hebben. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met VBO Makelaar, Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond in het kader van de Co├Ârdinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Ze zijn in werking getreden op 1 september 2018.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle door Van Laarhoven Makelaardij. aangegane opdrachten, offertes, aanbiedingen, overeenkomsten en verbintenissen hoe ook genaamd, tenzij door Van Laarhoven Makelaardij van deze voorwaarden uitdrukkelijk schriftelijk zal zijn afgeweken.

Met deze voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten onze klanten hebben. Zo weet iedereen direct waar ze aan toe zijn.

 

Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Contact en verdere informatie

Zie onderstaande link voor onze contactgegevens:
Contact – Van Laarhoven Makelaardij (vlmakelaardij.nl)

Kijk ook eens op onze Funda kantoorpagina:
Funda Van Laarhoven Makelaardij

 

algemene voorwaarden Van Laarhoven Makelaardij

Bedankt voor het lezen van de algemene voorwaarden van Van Laarhoven Makelaardij.

© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.