Partners Van Laarhoven Makelaardij

Partners zijn voor Van Laarhoven Makelaardij enorm belangrijk. Wij werken immers graag met goede en lokale ondernemers samen. Daarom kunnen wij onderstaande organisaties van harte aanbevelen! Dit zijn partijen waar wij zelf mee samenwerken, en dus onze eigen ervaring mee hebben. Niet alleen wij, maar ook genoeg diverse opdrachtgevers van van Laarhoven Makelaardij hebben inmiddels van de kwaliteiten en deskundigheid van onze partners gebruik gemaakt, altijd naar volle tevredenheid!

De lokale ondernemers van Apeldoorn versterken, dat vinden wij belangrijk!

Partner – Energie Beter

Energie Beter is onze vaste leverancier voor het opmaken van energielabels voor woningen.

Bekijk de website op:
https://www.energiebeter.nl/

Van Laarhoven Makelaardij

Partner – TM Vastgoedpromotie

Op het gebied van fotografie, plattegronden, inmeten, 360-tour, video’s en artist impressions werken wij samen met TM Vastgoedpromotie.

Tainá Monteiro is onze vaste fotograaf en zorgt voor verbluffende visuals van jouw woning!

Bekijk de website op:
https://tmvastgoedpromotie.nl/

 

Van Laarhoven Makelaardij

Partner – Stijlkriebels

Interieur, styling en inspiratie!

Vind je een warm en fijn thuis belangrijk maar kom je er vaak niet uit als je keuzes moet maken? Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd en het roept veel vragen op.

Welke kleur verf moet ik kiezen? Wat is de beste indeling voor mijn woonkamer? Hoe kies ik de juiste vloer en welke meubels passen het best bij mijn leefstijl? Ik ga je helpen!

Mijn kracht is om jouw persoonlijkheid en woonwensen te vertalen in een interieuradvies waar jij blij van wordt.

Ik help jou met het maken van keuzes zodat jij met meer rust jouw droominterieur kunt creëren. Ik neem jou mee in mijn passie voor interieur.

Voor mij is een advies geslaagd als jij de ‘Stijlkriebels’ te pakken krijgt. Met dit gevoel kun jij met veel plezier, zonder (keuze)stress, jouw droomplaatje realiseren.

Bekijk de website op:
https://www.stijlkriebels.nl/

 

Van Laarhoven Makelaardij
© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.