Team van Laarhoven Makelaardij

Léon van Laarhoven

Hallo! Ik ben Léon van Laarhoven, geboren in Apeldoorn. Ik heb de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij in Groningen in 2012 afgerond en werkt sindsdien, inmiddels dus al ruim 10 jaar in de makelaardij. Met betrokkenheid bij honderden transacties voor aan- en verkoop beschik ik over de juiste ervaring om jou te begeleiden als aan- of verkoopmakelaar.

Ik ben open, eerlijk, gedreven en realistisch. Als geboren en getogen Apeldoorner ken ik de stad inmiddels als mijn broekzak. Een woning aan- of verkopen is iets wat je niet dagelijks doet en heeft ook zijn emotionele kanten. Het is voor mij dan ook fantastisch om het vertrouwen te krijgen om onderdeel te mogen zijn van dit proces. Met enthousiasme ga ik voor jou aan de slag!

 

Eigenaar | Makelaar
06-49125346
info@vlmakelaardij.nl

Team van Laarhoven Makelaardij

Martine Ruijter

Hi! ik ben Martine, geboren in Groningen maar opgegroeid in Apeldoorn. Voor mijn studie Personeelsmanagement heb ik Apeldoorn even verlaten, om vervolgens in 2020 hier weer neer te strijken met mijn gezin. Met mijn commerciële en bedrijfskundige achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de marketing, social media en de administratie. Daarbij ben ik ook het aanspreekpunt op kantoor voor alle vragen omtrent aan- en verkoop van jouw woning. Samen met Léon sta ik elke dag met veel enthousiasme klaar om jou te helpen.

 

Eigenaar | Algemeen medewerker
055-3034025
info@vlmakelaardij.nl

VBO-lid

Van Laarhoven Makelaardij is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt.

Meer weten over VBO? Ga dan naar https://www.vbomakelaar.nl

© 2023 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.