Team van Laarhoven Makelaardij

Léon van Laarhoven

Eigenaar | Makelaar

Hallo, ik ben Léon van Laarhoven, geboren in Apeldoorn. Ik heb de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij in Groningen in 2012 afgerond en werkt sindsdien in de makelaardij. Ik ben open, eerlijk, gedreven en realistisch. Met enthousiasme ga ik voor u aan de slag. Léon staat ingeschreven in het register van Vastgoedcert en is tevens lid van Jong Onroerendgoed Stedendriehoek.

Van Laarhoven Makelaardij

Martine Ruijter

Eigenaar | Algemeen medewerker

Hallo, ik ben Martine Ruijter, geboren in Groningen maar opgegroeid in Apeldoorn. Voor mijn studie Personeelsmanagement heb ik Apeldoorn even verlaten, om vervolgens in 2020 hier weer neer te strijken met mijn gezin. Met mijn commerciële en bedrijfskundige achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de marketing, social media en de administratie bij Van Laarhoven Makelaardij. Samen met Léon sta ik elke dag met veel enthousiasme klaar om u te helpen.

Van Laarhoven Makelaardij

Tainá Monteiro

Fotograaf

Tainá Monteiro van TM Vastgoedpromotie is onze vaste fotograaf voor uw woning. Haar kwaliteiten gaan verder dan enkel het maken van foto’s. Op locatie kijkt zij goed naar de mogelijkheden per vertrek. Tevens verzorgd zij naast foto’s ook video, 360-tour, plattegronden (2D&3D), NEN2580 meetrapporten, artist impressions en drone beelden.

https://tmvastgoedpromotie.nl/

Van Laarhoven Makelaardij

Mariska Morhee

Interieurstyliste

Je vindt een warm en fijn thuis belangrijk maar je komt er vaak niet uit als je keuzes moet maken. Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd en het roept veel vragen op. Welke kleur verf kies ik voor de wanden? Wat is de beste indeling voor mijn woonkamer? Hoe kies ik de juiste vloer en welke meubels passen het best bij mijn leefstijl?

Mijn kracht is om jouw persoonlijkheid en woonwensen te vertalen in een interieuradvies dat past bij jou en jouw gezin. Ik help jou met het maken van keuzes zodat jij met meer rust en plezier jouw droominterieur kunt creëren.  Ik neem jou mee in mijn passie voor interieur.

https://www.stijlkriebels.nl/

Van Laarhoven Makelaardij
© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.