Team Van Laarhoven Makelaardij

Léon van Laarhoven

Hi, ik ben Léon, gecertificeerd VBO-makelaar en eigenaar van Van Laarhoven Makelaardij!

Geboren en getogen in Apeldoorn. Na het afstuderen van de studie Vastgoed & Makelaardij in Groningen, heb ik ruime ervaring (bijna 10 jaar) als makelaar opgedaan in het midden van het land. Ik heb gewerkt in regio Utrecht, Amersfoort & Soest. Er ontstond steeds meer behoefte om terug te keren naar de prachtige woonomgeving van Apeldoorn. Dit is direct het moment geweest dat ik heb besloten om vanuit mijn eigen visie en overtuiging te gaan makelen!

Ik ben enthousiast, toegankelijk en gedreven. Ik krijg er energie van om met aandacht en overtuiging voor jou aan de slag te gaan. Mijn gesprekken met klanten zijn persoonlijk en betrokken.

Martine Ruijter

Hi, ik ben Martine, commercieel medewerker bij Van Laarhoven Makelaardij.

Opgegroeid in Apeldoorn en na wat omzwervingen weer helemaal terug in het prachtige Apeldoorn.

Ik heb een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Bij Van Laarhoven Makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de marketing, social media en de administratie.

Samen met Léon sta ik met enthousiasme voor jou klaar!

VBO-lid

Van Laarhoven Makelaardij is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt.

Meer weten over VBO? Ga dan naar https://www.vbomakelaar.nl

© 2022 van laarhoven makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.