Van Laarhoven Makelaardij

VBO – lid

Van Laarhoven Makelaardij is aangesloten bij Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO), vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn.

Waarom kiezen wij hiervoor?

De VBO-makelaar houdt zich aan de Beroeps- en gedragscode en handelt altijd vanuit jouw belang. Ook kent de VBO-makelaar de markt en geeft dankzij een uitgebreide database goed advies. Zo sta jij sterker in de onderhandeling.

Ook is een VBO-makelaar de betrouwbare bondgenoot bij het aankopen van zakelijk vastgoed. Je kunt rekenen op een makelaar met een groot netwerk en verstand van zaken. Hij of zij neemt de lastige (juridische) zaken op zich. Waardoor jij je kunt richten op het waarmaken van je droom.

 

Dankzij kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten.

Leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt.

Meer weten over VBO? Ga dan naar https://www.vbomakelaar.nl

 

 

© 2023 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.