Aankoop actie

Oktober is dé woonmaand & om dat te vieren geven wij bij Van Laarhoven Makelaardij, aan al onze nieuwe aankoopklanten een persoonlijk interieuradvies weg!

Wat moet je doen?

Meld je tussen 1 en 31 oktober 2023 aan bij ons, dan gaan wij samen op zoek naar jouw droomwoning. Zodra jouw droomwoning gevonden is, krijg jij een persoonlijk interieuradvies aan huis cadeau t.w.v. € 500,- voor jouw nieuwe woning.

Vul je gegevens hieronder via het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met jou voor een persoonlijke afspraak om jouw wensen te bespreken.

Van wie krijg je dan interieur advies?

Wij werken samen met Stijlkriebels interieuradvies studio in Apeldoorn.  Een interieuradvies van Mariska, eigenaresse van Stijlkriebels, is altijd persoonlijk. Tijdens een interieuradvies aan huis brengt ze eerst jouw woonwensen en persoonlijke smaak in kaart. Samen kijken jullie naar de manier waarop jij in huis leeft, wat je belangrijk vindt en waar je tegenaan loopt. Mariska gaat vervolgens voor jou aan de slag met een persoonlijk interieuradvies. Dit interieuradvies wordt in een concreet plan gepresenteerd zodat je direct aan de slag kunt.

Op het moment dat je een nieuwe woning hebt gekocht, kun je plannen gaan maken voor een nieuw droominterieur. Voor veel mensen is dit een stressvolle periode want je moet veel keuzes maken. Wat ga je doen met de wanden? Welke vloer kies je? Waar ga je nieuwe meubels kopen en wat doe je met de raamdecoratie? Stijlkriebels helpt jou met het maken van deze keuzes.

Warmte, eenheid en rust staan altijd centraal in de interieuradviezen van Stijlkriebels. Mariska helpt jou met het creëren van een warm thuis. Een fijne plek waar je kunt ontspannen en genieten met familie en vrienden.

Wil je meer weten over Stijlkriebels Interieuradvies studio? Kijk op de website: https://www.stijlkriebels.nl/

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.