Loolaan 41162

7314 AD Apeldoorn

  • € 225.000,- kosten koper
  • portiekflat
  • appartement
  • 1973
  • bestaande bouw
  • 99 m2

Loolaan 41162, een ruim DRIEKAMERAPPARTEMENT (HOEK) op fraaie locatie gelegen in Apeldoorn-West aan de Loolaan nabij de Grote Kerk en Paleis Het Loo. De “Koninklijke” Loolaan is een prachtige laan aan de westkant van Apeldoorn welke een goede verbinding geeft naar het centrum maar ook naar de bosrijke omgeving aan de westkant van Apeldoorn. In de directe nabijheid treft u onder andere aan: schouwburg Orpheus, de Grote Kerk en Paleis Het Loo. De binnenstad is op loopafstand bereikbaar en openbaar vervoer is zeer gunstig voor het complex gelegen.

Indeling:

Het appartementengebouw Lindenhove is voorzien van een afgesloten en beveiligde entree met maar liefst drie liftinstallaties. Het appartementengebouw is tevens voorzien van diverse voorzieningen, denk aan recreatiezaal, gymnastieklessen, koffieochtenden, exposities, bibliotheek en een biljarttafel.

Het appartement is gelegen op de 11e verdieping van het complex. Direct bij binnenkomst trekt het waanzinnige uitzicht uw aandacht. U kijkt prachtig over groen Apeldoorn uit. De woonkamer van dit appartement is royaal en heeft een prettig lichtinval. Ook is deze bij uitstek geschikt om meerdere zitplekjes te creëren. Doordat de keuken open is, is er een prettige interactie tussen de woonkamer en de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een “schiereiland” voor het kookgedeelte (elektrisch koken). Op het balkon naast de keuken kunt u heerlijk vertoeven terwijl de ramen openstaan en u ver over Apeldoorn uitkijkt. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van goed formaat. De badkamer is netjes en voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. Tot slot zijn er 2 inpandige bergingen aanwezig. 1 is voorzien van onder andere de elektrische huurboiler, de ander is ruim van formaat en ideaal voor diverse opslagmogelijkheden (tevens kan hier ook de wasmachine aangesloten worden).

Een heerlijk, licht en royaal appartement met waanzinnig uitzicht dat nooit verveeld!

Bijzonderheden:

– Hoek appartement;
– 2 slaapkamers;
– Ruime en lichte woonkamer met prachtig uitzicht;
– Open en moderne keuken met inbouwapparatuur;
– Ruim en licht balkon;
– Eigen overdekte parkeerplaats;
– Eigen berging.

Servicekosten:

De servicekosten bedragen € 789,64 per maand inclusief alle individuele kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, de opstalverzekering, glazenwasser, gedeelte renovatie, algemeen onderhoud en algemene kosten. Tot slot is in deze servicekosten inbegrepen een eigen overdekte parkeerplaats!

Renovatie:

Voor de laatste stand van zaken aangaande de renovatie willen wij u verzoeken om contact op te nemen met de ‘Lindenhove’. Verder verwijzen wij graag naar lindenhoven.nl

Website:
Kijk op de website van het appartement voor meer informatie, ga naar loolaan41162.nl

Energielabel E, geldig tot en met 30-11-2031.

Aanvaarding in overleg.

Bekijk deze woning ook op Funda:
Verkocht: Loolaan 41 162 7314 AD Apeldoorn [funda]

Weten wat jouw woning waard is? Vraag een GRATIS waardebepaling aan op:
Contact – Van Laarhoven Makelaardij (vlmakelaardij.nl)

Loolaan 41162 te Apeldoorn, jouw nieuwe thuis?

Neem contact met ons op

Sorry, deze woning is verkocht. Het contactformulier is daarom hier niet beschikbaar.

© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.