Gruttersdreef 612

7328 DX Apeldoorn

  • € 239.000,- kosten koper
  • eengezinswoning
  • tussenwoning
  • 1973
  • bestaande bouw
  • 124 m2
  • 180 m2

Gruttersdreef 612

Ruime geschakelde eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers in de wijk Matendreef. Op gunstige locatie gelegen van diverse (dagelijkse) voorzieningen zoals speelvelden, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels (winkelcentrum De Maat) en openbaar vervoer. Wil je even een wandeling maken, dan ben je zo in het grote Matenpark. Via de Matenpoort ben je binnen een paar minuten rijden in het centrum, met de fiets ben je hier met circa 8 minuten. De snelwegen A1 en A50 zijn goed bereikbaar. De locatie is hiermee erg prettig doordat het zich kenmerkt als kindvriendelijk, groen en gunstig gelegen bij diverse voorzieningen. Gruttersdreef 612 te Apeldoorn, jouw nieuwe woning?

Woonoppervlakte = 124 m2 (exclusief praktijkruimte in de achtertuin)
Perceeloppervlakte = 180 m2
Bouwjaar = 1973

Indeling

Begane grond:

Entree met zeer ruime hal (ruimte genoeg voor een goede garderobe en eventueel het stallen van een kinderwagen). Vanuit de hal is het toilet met fontein bereikbaar, inpandige berging met C.V.-ketel opstelling (Remeha Tzerra, eigendom) en meterkast. Je komt de woonkamer binnen bij het zitgedeelte, deze is ruim maar kan nog ruimer gemaakt worden indien je de slaapkamer beneden bij de woonkamer betrekt. Ruime open keuken aan de achterzijde met veel ruimte voor een grote eethoek. De keuken is eenvoudig maar biedt veel werkruimte en is voorzien van de standaard keukenapparatuur. Door de grote ruimte kun je hier een ware leefkeuken creëren!

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen op het westen en de achtertuin op het oosten (deze is voorzien van een vrijstaande stenen berging en een praktijkruimte aan huis, met airco welke tevens verwarming biedt). Er is een achterom aanwezig, waarbij je direct bij een leuk speelveldje uitkomt. Beide tuinen zijn recent nog volledig vernieuwd.

Eerste verdieping:

Middels vaste trap uit de woonkamer kom je op de eerste verdieping uit. Opvallend is hoe ruim deze verdieping is met maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een goed formaat. De badkamer is inpandig gelegen en is eenvoudig. De slaapkamer aan de voorkant is voorzien van airco alsmede een airco op de overloop welke voor de overige ruimtes werkt.

Bijzonderheden:

– Ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers en inpandige berging;
– Woonkamer eenvoudig te verruimen door 1 slaapkamer beneden op te offeren;
– Werken aan huis is zeer goed mogelijk door de huidige praktijkruimte in de achtertuin;
– Voortuin (westen) en achtertuin (oosten met achterom en vrijstaande stenen berging);
– Beide tuinen recent volledig vernieuwd;
– Achtertuin voorzien van achterom en vrijstaande houten berging;
– Praktijkruimte achtertuin voorzien van airco (welke tevens ook voor verwarming zorgt);
– Eerste verdieping voorzien van 2 airco’s;

Huidige eigenaren huren een garage op loopafstand van de woning (circa € 95,- per maand). Vraag naar de mogelijkheden.

Aanvaarding in overleg.

Bekijk deze woning ook op Funda:
Verkocht: Gruttersdreef 612 7328 DX Apeldoorn [funda]

Weten wat jouw woning waard is? Vraag een GRATIS waardebepaling aan op:
Contact – Van Laarhoven Makelaardij (vlmakelaardij.nl)

Gruttersdreef 612 te Apeldoorn, jouw nieuwe thuis?

Neem contact met ons op

Sorry, deze woning is verkocht. Het contactformulier is daarom hier niet beschikbaar.

© 2024 Van Laarhoven Makelaardij | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Drukmotief | Technische realisatie Sieronline B.V.